CONTACT

Weeshuis Gouda
Spieringstraat 1
2801 ZH Gouda
hello@wshs.nl


GOUDA, EEN STAD BOMVOL VERRASSINGEN

Staan een paar nachten weg gelijk aan het opsnuiven van cultuur en houdt u van grachten(panden), gevels en de sfeer die een oud-Hollands stadje zoals Gouda met zich meebrengt? Of bent u een levensgenieter die zichzelf graag culinair in de watten laat leggen? Onze arrangement biedt dit allemaal. Of u nu graag actief en sportief bent, culinair verrast wilt worden of cultuur-historische inspiratie wilt opdoen. Ons arrangement is inclusief twee overnachtingen in een van onze Classic Rooms en een uitgebreid ontbijt in The Breakfast Bar.

WSHS werken bij

ONDEK ONS
ARRANGEMENT

Zomer promotie

In de zomer zijn de bomen op onze binnenplaats het mooist en eren we de groene bladeren! Groen is een interessante kleur. Zo ook in ons interieur! Groen zit in het Goudse Plateel of het klavertje vier dat ons geluk brengt en je kan zelfs groen zien van jaloezie. Het is ook het signaal voor “ga maar, je mag er door, het is jouw beurt, go!”.

Groen is dus onze favoriete kleur, het brengt je verder en helpt je fijn de seizoenen door te gaan!

– 1 x overnachting in onze fijne kamers met Cocomat bedden
– Gratis upgrade naar een luxer kamertype (op basis van beschikbaarheid)
– Uitgebreid ontbijt in de Breakfast Bar
– Een attentie op uw kamer!
– 2 city bikes om Gouda op de fiets te verkennen
– Turn Down Service voor het slapen gaan

U kunt via deze site reserveren of bellen met 0182 231235 of een mail sturen naar info@wshs.nl

WSHS arrangementen Gouda

Gouda’s Glorie

Ontdek wat het mooie Gouda allemaal te bieden heeft en ga op bezoek bij de buren van ons prachtig gelegen hotel in het Cultureel Kwartier van Gouda, de St. Janskerk en Museum Gouda. De dag daarna maakt u een fantastische wandeling door Historisch Gouda. En vergeet daarbij vooral niet naar boven te kijken, want daar gebeurt het! In het arrangement gaat u tevens kennismaken met restaurant LIZZ en cocktail & champagnebar COCO.

Boek nu
top