CONTACT

Weeshuis Gouda
Spieringstraat 1
2801 ZH Gouda
hello@wshs.nl


GOUDA, EEN STAD BOMVOL VERRASSINGEN

Staan een paar nachten weg gelijk aan het opsnuiven van cultuur en houdt u van grachten(panden), gevels en de sfeer die een oud-Hollands stadje zoals Gouda met zich meebrengt? Of bent u een levensgenieter die zichzelf graag culinair in de watten laat leggen? Onze arrangement biedt dit allemaal. Of u nu graag actief en sportief bent, culinair verrast wilt worden of cultuur-historische inspiratie wilt opdoen. Ons arrangement is inclusief twee overnachtingen in een van onze Classic Rooms en een uitgebreid ontbijt in The Breakfast Bar.

WSHS werken bij

ONDEK ONS
ARRANGEMENT

WSHS eten en drinken

Herfst special

In de herfst kleuren de bladeren in de prachtige geel, oranje en rode tinten van het najaar! De herfst brengt een frisse wind wat kan leiden tot nieuwe ideeën en inspiratie. Een tijd van samen zijn, samen genieten en zelf het zonnetje in huis zijn. Kaarsjes brengen licht in de donkere dagen en brengt mensen bij elkaar. Zo ook in het Weeshuis!

Wat kunt u verwachten

  • 1 x overnachting in onze fijne kamers met Cocomat bedden
  • Gratis upgrade naar een luxer kamertype (op basis van beschikbaarheid)
  • Uitgebreid ontbijt in de Breakfast Bar
  • 2 city bikes om Gouda op de fiets te verkennen
  • Turn Down Service voor het slapen gaan

U kunt via deze site reserveren of bellen met 0182 231235 of een mail sturen naar info@wshs.nl

WSHS arrangementen Gouda

Gouda’s Glorie

Ontdek wat het mooie Gouda allemaal te bieden heeft en ga op bezoek bij de buren van ons prachtig gelegen hotel in het Cultureel Kwartier van Gouda, de St. Janskerk en Museum Gouda. De dag daarna maakt u een fantastische wandeling door Historisch Gouda. En vergeet daarbij vooral niet naar boven te kijken, want daar gebeurt het! In het arrangement gaat u tevens kennismaken met restaurant LIZZ en cocktail & champagnebar COCO.

Boek nu
top