CONTACT

Weeshuis Gouda
Spieringstraat 1
2801 ZH Gouda
hello@wshs.nl


GASTRONOMISCH GENIETEN BIJ WSHS

Bij WSHS staat culinair in de watten leggen gelijk aan het vertellen van een verhaal. Al onze ruimtes ademen historie en ons bevlogen personeel maakt uw dag alleen nog maar mooier. Onze verfijnde gerechten, verrassende bites en mignardises die uw hart sneller doen kloppen, hebben een internationale twist en worden bereid met verantwoorde producten die een ziel hebben. Dit gebeurt met veel aandacht voor onze omgeving en dat ziet u terug op uw bord.

In restaurant LIZZ serveren wij een tongstrelend table d’hôte menu. Vanaf €55,-per persoon geniet u van een prachtig menu en kunt u kennismaken met onze visie en filosofie. Echter ook overdag openen wij op woensdag tot en met zondag onze deuren naast het diner ook voor een ontbijt zoals u nog nooit eerder genoten heeft tot zeer smakelijke patisserie, bijzondere lunch. Meer informatie vindt u op de webpagina van ‘LIZZ’.

Ook kunt u uiteraard op elk gewenst moment komen genieten van een verse kop koffie, een verfrissend drankje, mooie cocktail en heerlijke bites op een van onze charmante locaties binnen en buiten. U hoeft hiervoor niet te reserveren – onze deuren staan altijd open.

WHSH eten drinken

De Regentenkamer

Pure verwennerij? Daarvoor nodigen wij u uit in onze Regentenkamer, een van de mooiste ruimtes van Gouda. We serveren ons ontbijt op een speciaal door ons ontworpen etagère, voorzien u van een lichte lunch en met een tafel vol lekkers tijdens onze uitbundige high-tea voelt u zich compleet verwend.

WSHS cocktails

Coffee, Cocktail en Champagnebar Coco

COCO voorziet u van een heerlijk aperitief, klassieke gerechtjes en eigenzinnige, verrassende bar bites en bezorgt u sweet dreams met een waanzinnige cocktail. Liever een mooi glas champagne? COCO’S champagnekaart geeft u genoeg keuze. Moody, sexy and classy – er is er niet een zoals COCO.

WSHS faq

CASUAL
FINE DINING

WSHS homepage LIZZ

RESTAURANT LIZZ

LIZZ heeft een passie voor traditionele hospitality met een gouden randje dat eerder spannend is, dan te chique en verfijnde gerechten die allen bereid worden met lokale specialiteiten die een eigen verhaal vertellen. Wordt het een romantische tête-à-tête of ziet u het liefst een hele tafel vol levensgenieters?

MARTIJN KAJUITER

Martijn Kajuiter begon zijn carrière in de jaren ’90 onder andere in de keuken van Vreugd & Rust in Voorburg. Daarna werkte hij onder andere voor verschillende sterrenrestaurants –  zoals La Tante Claire – in London, het Amsterdamse restaurant De Kas en het Ierse The Cliff House Hotel waarmee hij in 2010 zijn eerste Michelinster in ontvangst mocht nemen. Ook ontving hij de ‘Rising Chef Trophy’ van Relais & Châteaux en publiceerde hij twee kookboeken: Let’s go Disco en The Cliff House Hotel – The Cook Book.

WSHS map
WHERE EVERYBODY KNOWS YOUR NAME

RESERVEREN

Wij kunnen niet wachten u met open armen te ontvangen. Reserveer hier uw tafel voor casual fine-dining restaurant LIZZ of coffee & cocktailbar COCO.

ONTDEK LIZZ & COCO

Reserveer
top