CONTACT

Weeshuis Gouda
Spieringstraat 1
2801 ZH Gouda
hello@wshs.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

GASTRONOMISCH GENIETEN BIJ WSHS

Bij WSHS staat culinair in de watten leggen gelijk aan het vertellen van een verhaal. Al onze ruimtes ademen historie en ons bevlogen personeel maakt uw dag alleen nog maar mooier. Onze verfijnde gerechten, verrassende bites en mignardises die uw hart sneller doen kloppen, hebben een internationale twist en worden bereid met verantwoorde producten die een ziel hebben. Dit gebeurt met veel aandacht voor onze omgeving en dat ziet u terug op uw bord.

In restaurant LIZZ serveren wij een tongstrelend 4-, 5-, 6- of 7-gangenmenu. Vanaf €85,-per persoon geniet u van een prachtig menu en kunt u kennismaken met onze visie en filosofie. Echter ook overdag openen wij, 7 dagen in de week, COCO, onze casual lunch & dining cocktailbar. Naast een casual lunch en diner kaart bent u welkom voor een ontbijt zoals u nog nooit eerder genoten heeft tot zeer smakelijke patisserie tijdens de Afternoon Tea.

Ook kunt u uiteraard op elk gewenst moment komen genieten van een verse kop koffie met taart, een verfrissend drankje, mooie cocktail en heerlijke bites op een van onze charmante locaties binnen en buiten. Wilt u zeker zijn van een plekje? Reserveer uw tafel via de knop ‘reserveren’.

Mocht u zakelijk of feestelijk bijeen willen komen (intiem of heel uitgebreid), kijk dan op de pagina Events & Trouwen.

De Regentenkamer

Pure verwennerij? Daarvoor nodigen wij u uit in onze Regentenkamer, een van de mooiste ruimtes van Gouda. We serveren in deze elegante kamer ons ontbijt, voorzien u van een lichte lunch en met een speciaal door ons ontworpen etagère vol lekkers tijdens onze uitbundige high-tea voelt u zich compleet verwend.

Coffee, Cocktail en Champagnebar Coco

COCO voorziet u van een heerlijk aperitief, klassieke gerechtjes en eigenzinnige, verrassende bar bites en bezorgt u sweet dreams met een waanzinnige cocktail. Liever een mooi glas champagne? COCO’S champagnekaart geeft u genoeg keuze. Moody, sexy and classy – er is er niet een zoals COCO.

RESTAURANT LIZZ

LIZZ heeft een passie voor traditionele hospitality met een gouden randje dat eerder spannend is, dan te chique en verfijnde gerechten die allen bereid worden met lokale specialiteiten die een eigen verhaal vertellen. Wordt het een romantische tête-à-tête of ziet u het liefst een hele tafel vol levensgenieters?

WSHS map
WHERE EVERYBODY KNOWS YOUR NAME

RESERVEREN

Wij kunnen niet wachten u met open armen te ontvangen. Reserveer hier uw tafel voor fine-dining restaurant LIZZ of coffee & cocktailbar COCO.

ONTDEK LIZZ & COCO

top