CONTACT

Weeshuis Gouda
Spieringstraat 1
2801 ZH Gouda
hello@wshs.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gouda bij Kaarslicht 2024


Gouda Bij Kaarslicht 2024

2 nachten
aankomst 12 of 13 december 2024

‘Thousands of candles can be lighted from a single candle, and the life of the candle will not be shortened…’

Een magisch bezoek aan Gouda, omringt met kaarslicht! Een van de oudste lichtfeesten van Nederland, de start van de kerstperiode! Op 13 december branden ’s avonds 1500 kaarsen achter de ramen van het historische stadhuis. U geniet deze avond van allerlei activiteiten. Hoogtepunt is het ontsteken van de lichtjes in de kerstboom tussen 19.00 en 20.00 uur. De kerstboom krijgt Gouda altijd cadeau van de Noorse zusterstad Kongsberg. Those who don’t believe in magic, will never find it!

Wanneer u aankomt in het romantisch verlichtte Gouda, ontvangt u een warm ontvangst met een warme drank en een Goudse lekkernij. Het Weeshuis is centraal gelegen, het middelpunt van het feestgeruis. Blijf op onze binnenplaats of ontdek wat Gouda allemaal te bieden heeft. Voor het diner adviseren wij u om een plek te reserveren in ons fine dining restaurant LIZZ*. Sluit de dag af met een heerlijke nacht in onze kamers.

Geniet de tweede dag van een uitgebreid ontbijt in onze prachtige en meest historische Regentenkamer. Laat u zich daarna verrassen door de mooiste kerstmarkt in een prachtig verlichte kerk De Sint Jan. Om 16:00 wordt u bij ons fine-dining restaurant LIZZ * opgewacht voor een geweldig culinaire avond. Na een warm ontvangst geniet u van een exclusief 3-gangen diner inclusief water, brood en friandises door sterrenchef Remco Kuijpers en zijn team. Rond 18:30 loopt u richting de Markt zodat u om 19:00 van de magische ontsteking van de kerstboom kunt genieten. (Bij aankomst op 13 december is dit uw eerste dag)

Bekijk de sfeerimpressie

WAT HOUDT HET ARRANGEMENT IN

  • Een gastvrij ontvangst (glühwein of warme choco) bij de openhaard met een Goudse Lekkernij
  • 2 nachten in een van onze kamers met heerlijke COCOMAT bedden en Zenology cosmetica producten (aankomst 12 of 13 december)
  • Gratis upgrade op basis van beschikbaarheid
  • Beide ochtenden een smaakvol ontbijt in de historische Regentenkamer
  • 3-gangen Kaarsjesavond diner, exclusief drankjes
  • Vanaf €220,- (exclusief stadsbelasting en energietoeslag) o.b.v. twee personen per kamer

Reserveren op basis van beschikbaarheid. Op alle reserveringen zijn de uniforme voorwaarden horeca van toepassing.

Voor de ultieme beleving en wegens populariteit adviseren wij u om ruim vooraf voor de aankomstdatum een tafel te reserveren in ons fine dining restaurant LIZZ*.

U kunt reserveren via deze website, telefonisch via 0182 231253 of een mail sturen naar reservations@wshs.nl.

Boek nu
top