CONTACT

Weeshuis Gouda
Spieringstraat 1
2801 ZH Gouda
hello@wshs.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gouda Gastvrij


Vier unieke horecazaken

Onder de naam Gouda Gastvrij is het onze missie Gouda nog leuker en relevanter te maken. Dat doen we onder andere met vier horecazaken die allemaal hun eigen unieke karakter hebben. Wel hebben al onze zaken één ding gemeen: de Wauw-factor is altijd het uitgangspunt. We willen u verrassen, op uw gemak stellen, de ruimte geven uzelf te ontplooien, laten genieten of u gewoon een fantastische dag bezorgen. Bij ons wordt u gegarandeerd gezien – in welke ruimte dan ook.

Of u nu op zoek bent naar een locatie om te trouwen, even een weekend wil rechargen na een paar drukke weken of een goede borrel wilt drinken tijdens de VrijMiBO; bij ons bent u altijd welkom.

LF-Gouda

Bij LF-Gouda kunt u terecht voor een heerlijke lunch, gezellige borrel, mooi diner en verschillende events zoals bruiloften, maar ook vergaderingen. Op het shared menu vindt u vijf ambachten: de slager, groenteboer, poelier, banketbakker en de visboer. Chef-kok Peter van Eijk en zijn team zorgen voor een tafel vol mooie seizoensgerechten waarvan iedereen kan proeven. Daarnaast is de locatie al een beleving op zich, want LF-Gouda bevindt zich in een oude lichtfabriek en dat is zeker terug te zien.

MUSEUMCAFÉ GOUDA

In een historisch pand in het oudste stukje van Gouda vindt u Museumcafé Gouda. Hier is de high-tea de specialiteit van de stad (we hebben maar liefst 7 verschillende soorten) en worden de lekkerste lunches geserveerd. Van guilty pleasures tot gezonde salades. Museumcafé Gouda heeft een prachtige, romantische museumtuin waar vanaf maart t/m oktober vele huwelijken worden voltrokken. Maar ook voor andere events kunt u hier terecht. Het Museumcafé Gouda staat voor originaliteit en creativiteit en dus pakt het café graag flink uit door middel van styling en beleving.

Keck

Keck is een gezonde, groene co-work plek waar u kunt werken, lunchen, koffie-daten, borrelen en spelen. En ja, dat betekent dat uw kinderen ook meer dan welkom zijn. Keck serveert feel good gerechten waar iedereen blij van wordt. Bij Keck begint u met een voedend ontbijt, doet u inspiratie op achter uw laptop, geniet u van een bewuste lunch en sluit u de dag succesvol af met een gezellige borrel. Heeft u haast, maar wel zin in een goede Coffee to go? Of zoekt u een gezellige locatie voor een verjaardag of babyshower. Ook dan kunt u bij Keck terecht. Overigens verzorgd Keck ook de fietsenverhuur van de stad onder de naam Keck Bikes.

Laat je inspireren

top