CONTACT

Weeshuis Gouda
Spieringstraat 1
2801 ZH Gouda
hello@wshs.nl

Werken bij


Werken bij WSHS

Versta jij het horecavak als geen ander en is die glimlach niet van je gezicht te toveren wanneer je er samen met al je andere collega’s voor zorgt dat onze gasten de tijd van hun leven hebben? Voel je jezelf daarnaast op en top thuis in een luxueuze omgeving en ben je niet snel van je stuk te brengen? En last, maar zeker niet least, zou je heel graag deel uitmaken van een fijn team onder leiding van executive chef Martijn Kajuiter en de wondere wereld die WSHS heet?

Kijk dan snel of wij op zoek zijn naar jou!

Vacatures

Chef de Partie Ontbijt

Ben je ’s morgens vroeg op je best en degene die onze gasten aan het begin van de dag al culinair verwent met een heerlijk ontbijt en een lieve glimlach?

Bekijk Vacature

Chef de Partie

Ben jij gek op alles wat met eten en drinken te maken heeft en wil je dolgraag ervaring opdoen met en leren van onze Executive Chef, sterrenchef Martijn Kajuiter?

Bekijk Vacature

COMMERCIËLE FRONT OFFICE MEDEWERKER

Ben jij onze vraagbaak die stralend alle gasten hartelijk verwelkomt, ze de weg wijst in Gouda en het mooie Goudse achterland en elke kwestie behandelt alsof niets anders er meer toe doet?

Bekijk Vacature

BARKEEPER

Sta jij liever achter de bar dan ervoor? En creëer jij met veel liefde zowel een mooie cappuccino als een verrassende cocktail?

Bekijk Vacature

BEDIENING/CHEF DE RANG

Voorzie jij elke gastervaring van een beetje extra confetti en hop je met plezier van ons casual fine dining restaurant naar onze cocktailbar?

Bekijk Vacature

AFWASSER/ KEUKENHULP

Heb jij je mouwen al opgestroopt voordat je binnen komt lopen en ben jij op je gelukkigst als je bezig bent in de keuken?

Bekijk Vacature

MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST

Ben jij die ene technical wizard die met veel plezier mysteries van oude gebouwen ontrafelt en is een uitdagende baan binnen de horeca precies wat je zoekt?

Bekijk Vacature

ONTBIJT MEDEWERKER

Ben jij een ochtendmens pur sang en bezorg jij onze gasten de perfecte start van de dag?

Bekijk Vacature

ALLROUND HOUSEKEEPING MEDEWERKER

Ben jij die ene gepassioneerde housekeeping-professional die ervoor zorgt dan ons er hotel er piekfijn bij staat?

Bekijk Vacature

CHEF PATISSIER EN PATISSIERS

Voor onze Patisserie hebben wij een prachtige uitdaging voor een creatief talent! Kick jij erop om mooie taartjes te maken? En is het maken van prachtige desserts een passie van jou?

BEKIJK VACATURE

HORECAPARTTIMERS

Zie jij jezelf bij ons het ene na het andere mooie gerecht afleveren aan de juiste tafel of de mouwen opstropen in de keuken? Grijp dan nu je kans, reageer en wie weet zien we elkaar snel!

Solliciteer hier

A
UNIQUE
HIDEAWAY

Boek nu
top