CONTACT

Weeshuis Gouda
Spieringstraat 1
2801 ZH Gouda
hello@wshs.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werken bij


Werken bij WSHS

Versta jij het horecavak als geen ander en is die glimlach niet van je gezicht te toveren wanneer je er samen met al je andere collega’s voor zorgt dat onze gasten de tijd van hun leven hebben? Voel je jezelf daarnaast op en top thuis in een luxueuze omgeving en ben je niet snel van je stuk te brengen? En last, maar zeker niet least, zou je heel graag deel uitmaken van een fijn team onder leiding van sterrenchefs  Martijn Kajuiter en Remco Kuijpers en de wondere wereld die WSHS heet?

Kijk dan snel of wij op zoek zijn naar jou!

Vacatures

ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Als Zelfstandig Werkend Kok ben je verantwoordelijk voor jouw deel van de keuken en draag jij zorg dat onze mooie kwaliteitsproducten met zorg en liefde worden verwerkt
en behandeld.

Bekijk Vacature

SOUS CHEF

Als sous chef ben je verantwoordelijk voor de keuken en draag jij zorg dat onze mooie kwaliteitsproducten met zorg en liefde worden verwerkt en behandeld .

BEKIJK VACATURE

SOMMELIER

Als sommelier heb je de passie om jouw product- en wijnkennis over te brengen op je collega’s en schuw je de werkvloer niet. Je creëert een prettige sfeer voor gasten en medewerkers. Je bent kritisch en let op details en netheid, maar verliest hierbij het overzicht niet.

BEKIJK VACATURE

RESTAURANT MANAGER / MAÎTRE

Als Maitre ben jij hét gezicht! Je bent het visitekaartje en inspiratiebron voor onze gasten en ons team. Jouw houding is altijd met je armen open. Je straalt senioriteit uit en bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten van Restaurant Lizz.

Bekijk Vacature

PATISSIER

Als Patissier ben je verantwoordelijk voor de zoete wereld van WSHS en draag jij zorg dat onze mooie kwaliteitsproducten met zorg en liefde worden verwerkt en behandeld .

BEKIJK VACATURE

ONTBIJT KOK

Als Ontbijtkok ben je verantwoordelijk voor jouw deel van de keuken en draag jij zorg dat onze mooie kwaliteitsproducten met zorg en liefde worden verwerkt en
behandeld.

Bekijk Vacature

MEDEWERKER BEDIENING / CHEF DE RANG

Ben jij van nature gastvrij, sociaal en graag in contact met gasten, voel jij je thuis in een fine dining omgeving en weet jij overzicht te creëren en te behouden?Jij komt te werken in zowel onze Coffee & Cocktail bar – COCO, als in ons fine dining restaurant LIZZ. Gastvrijheid stroomt door jouw aderen en jij weet als geen ander hoe je de verwachtingen van onze gasten kunt overtreffen.

Bekijk Vacature

HOSTESS

Jij bent het gezicht van WSHS en verwelkomt alle gasten die binnenkomen, neemt hun jas aan en brengt ze naar hun tafel. Jij houdt overzicht want jij weet precies welke tafel
nog vrij is en welke gasten waar komen te zitten. Door jouw nieuwsgierigheid weet jij altijd te achterhalen wat de reden is van het bezoek van onze gasten.

BEKIJK VACATURE

CHEF DE PARTIE

Als Chef de Partie ben je verantwoordelijk voor jouw deel van de keuken en draag jij zorg dat onze mooie kwaliteitsproducten met zorg en liefde worden verwerkt en
behandeld.

BEKIJK VACATURE

BARMANAGER

Ben jij de kunstenaar die in een handomdraai de geweldigste cocktails bedenkt en bereidt maar ook de mooiste koffie creaties kan verzorgen? Voor onze Coffee & Cocktail bar COCO zijn wij namelijk op zoek naar een Coffee & Cocktail Barmanager!

Bekijk Vacature

BARKEEPER

Ben jij de kunstenaar die in een handomdraai de geweldigste cocktails bedenkt en bereidt maar ook de mooiste koffie creaties kan verzorgen? Voor onze Coffee & Cocktail bar COCO zijn wij namelijk op zoek naar een barkeeper!

BEKIJK VACATURE

AFWASSER

Je werkt nauw samen met het keukenteam en de bediening; dankzij jouw goede zorgen verloopt hun werkdag immers ook op rolletjes. Zo zorg je er bijvoorbeeld voor dat alles weer blinkt en spic en span op de planken staat, zodat het de gasten en je collega’s aan niets ontbreekt. Daarnaast neem je voorbereidende werkzaamheden met het oog op de mise en place op je.

BEKIJK VACATURE

A
UNIQUE
HIDEAWAY

Boek nu
top