CONTACT

Weeshuis Gouda
Spieringstraat 1
2801 ZH Gouda
hello@wshs.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werken bij


Werken bij WSHS

Versta jij het horecavak als geen ander en is die glimlach niet van je gezicht te toveren wanneer je er samen met al je andere collega’s voor zorgt dat onze gasten de tijd van hun leven hebben? Voel je jezelf daarnaast op en top thuis in een luxueuze omgeving en ben je niet snel van je stuk te brengen? En last, maar zeker niet least, zou je heel graag deel uitmaken van een fijn team onder leiding van sterrenchefs  Martijn Kajuiter en Remco Kuijpers en de wondere wereld die WSHS heet?

Kijk dan snel of wij op zoek zijn naar jou!

Vacatures

MEDEWERKER BEDIENING (OVERDAG)

Voel je jezelf op en top thuis in een luxueuze omgeving en versta je het horecavak als geen ander? Is die glimlach niet van je gezicht te toveren wanneer jij ervoor zorgt dat de gasten het naar hun zin hebben?

Bekijk vacature

MEDEWERKER BEDIENING (AVOND)

Voel je jezelf op en top thuis in een luxueuze omgeving en versta je het horecavak als geen ander? Is die glimlach niet van je gezicht te toveren wanneer jij ervoor zorgt dat de gasten het naar hun zin hebben? Ben je altijd in voor een praatje, oprecht geïnteresseerd en voorzie jij elke gastervaring van een beetje extra confetti?

bekijk vacature

ONTBIJT MEDEWERK(ST)ER

Verkies jij de zonsopgang boven de zonsondergang en ben jij een ochtendmens pur sang? Spring je altijd met het juiste been uit bed, heb je energie voor 10 en weet je dat ook over te brengen op je collega’s (ook als ze het ’s morgens misschien iets lastiger hebben dan jij)?

bekijk vacature

ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Voel je jezelf op en top thuis in een luxueuze omgeving en versta je het horecavak als geen ander? Is die glimlach niet van je gezicht te toveren wanneer jij ervoor zorgt dat de gasten het naar hun zin hebben?

Bekijk Vacature

SOUS CHEF

Als sous chef ben je verantwoordelijk voor de keuken en draag jij zorg dat onze mooie kwaliteitsproducten met zorg en liefde worden verwerkt en behandeld .

BEKIJK VACATURE

SOMMELIER

Als sommelier heb je de passie om jouw product- en wijnkennis over te brengen op je collega’s en schuw je de werkvloer niet. Je creëert een prettige sfeer voor gasten en medewerkers. Je bent kritisch en let op details en netheid, maar verliest hierbij het overzicht niet.

BEKIJK VACATURE

ONTBIJT KOK

Als Ontbijtkok ben je verantwoordelijk voor jouw deel van de keuken en draag jij zorg dat onze mooie kwaliteitsproducten met zorg en liefde worden verwerkt en
behandeld.

Bekijk Vacature

 CHEF DE RANG

Ben jij van nature gastvrij, sociaal en graag in contact met gasten, voel jij je thuis in een fine dining omgeving en weet jij overzicht te creëren en te behouden?Jij komt te werken in ons fine dining restaurant LIZZ. Gastvrijheid stroomt door jouw aderen en jij weet als geen ander hoe je de verwachtingen van onze gasten kunt overtreffen.

Bekijk Vacature

CHEF DE PARTIE

Als Chef de Partie ben je verantwoordelijk voor jouw deel van de keuken en draag jij zorg dat onze mooie kwaliteitsproducten met zorg en liefde worden verwerkt en
behandeld.

BEKIJK VACATURE

BARKEEPER

Ben jij de kunstenaar die in een handomdraai de geweldigste cocktails bedenkt en bereidt maar ook de mooiste koffie creaties kan verzorgen? Voor onze Coffee & Cocktail bar COCO zijn wij namelijk op zoek naar een barkeeper!

BEKIJK VACATURE

AFWASSER

Je werkt nauw samen met het keukenteam en de bediening; dankzij jouw goede zorgen verloopt hun werkdag immers ook op rolletjes. Zo zorg je er bijvoorbeeld voor dat alles weer blinkt en spic en span op de planken staat, zodat het de gasten en je collega’s aan niets ontbreekt. Daarnaast neem je voorbereidende werkzaamheden met het oog op de mise en place op je.

BEKIJK VACATURE

A
UNIQUE
HIDEAWAY

Boek nu
top