CONTACT

Weeshuis Gouda
Spieringstraat 1
2801 ZH Gouda
hello@wshs.nl

Werken bij


Werken bij WSHS

Versta jij het horecavak als geen ander en is die glimlach niet van je gezicht te toveren wanneer je er samen met al je andere collega’s voor zorgt dat onze gasten de tijd van hun leven hebben? Voel je jezelf daarnaast op en top thuis in een luxueuze omgeving en ben je niet snel van je stuk te brengen? En last, maar zeker niet least, zou je heel graag deel uitmaken van een fijn team onder leiding van executive chef Martijn Kajuiter en de wondere wereld die WSHS heet?

Kijk dan snel of wij op zoek zijn naar jou!

Vacatures

JUNIOR SALES & MARKETING MANAGER ROBIN M/V

Ben jij zakelijk, commercieel en weet je mensen voor je te winnen? Ken je de branche op je duimpje en heb ervaring in de hotellerie op hoog niveau? Onderscheidend zijn in de hotelbranche, is waar Robin naar streeft. Spreken we jou snel?

BEKIJK VACATURE

(DEMI) CHEF DE PARTIE

Ben jij gek op alles wat met eten en drinken te maken heeft en wil je dolgraag ervaring opdoen met en leren van onze Executive Chef, sterrenchef Martijn Kajuiter?

Bekijk Vacature

CHEF DE PARTIE ONTBIJT

Ben je ’s morgens vroeg op je best en degene die onze gasten aan het begin van de dag al culinair verwent met een heerlijk ontbijt en een lieve glimlach?

Bekijk Vacature

BEDIENING/CHEF DE RANG

Voorzie jij elke gastervaring van een beetje extra confetti en hop je met plezier van ons casual fine dining restaurant naar onze cocktailbar?

Bekijk Vacature

CHEF PATISSIER EN PATISSIERS

Voor onze Patisserie hebben wij een prachtige uitdaging voor een creatief talent! Kick jij erop om mooie taartjes te maken? En is het maken van prachtige desserts een passie van jou?

BEKIJK VACATURE

COFFEE & COCKTAIL BARMANAGER

Versta jij het horecavak als geen ander en is die glimlach niet van je gezicht te toveren wanneer je er samen met jouw team voor zorgt dat de gasten het naar hun zin hebben?

BEKIJK VACATURE

BARKEEPER

Sta jij liever achter de bar dan ervoor? En creëer jij met veel liefde zowel een mooie cappuccino als een verrassende cocktail?

Bekijk Vacature

ONTBIJT MEDEWERKER

Ben jij een ochtendmens pur sang en bezorg jij onze gasten de perfecte start van de dag?

Bekijk Vacature

AFWASSER/ KEUKENHULP

Heb jij je mouwen al opgestroopt voordat je binnen komt lopen en ben jij op je gelukkigst als je bezig bent in de keuken?

Bekijk Vacature

COMMERCIËLE FO SUPERVISOR

Ben jij degene die ons fijne receptieteam op een natuurlijke manier telkens weer weet te inspireren en enthousiasmeren zodat onze gasten altijd met een gemeende glimlach verwelkomt worden?

BEKIJK VACATURE

COMMERCIËLE FRONT OFFICE MEDEWERKER

Ben jij onze vraagbaak die stralend alle gasten hartelijk verwelkomt, ze de weg wijst in Gouda en het mooie Goudse achterland en elke kwestie behandelt alsof niets anders er meer toe doet?

Bekijk Vacature

MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST

Ben jij die ene technical wizard die met veel plezier mysteries van oude gebouwen ontrafelt en is een uitdagende baan binnen de horeca precies wat je zoekt?

Bekijk Vacature

A
UNIQUE
HIDEAWAY

Boek nu
top