CONTACT

Weeshuis Gouda
Spieringstraat 1
2801 ZH Gouda
hello@wshs.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Relais & Châteaux Weeshuis Gouda
Spieringstraat 1
2801 ZH Gouda
+31 182 231253
hello@wshs.nl

Parkeren:
U kunt uw auto kort voor de deur parkeren aan de kant van de Spieringstraat 1 op een van de K+R plekken of langer op een van de 10 eigen parkeerplekken op het parkeerterrein van Klein Amerika. Een parkeerplek op Klein Amerika dient u via de hotelreceptie te reserveren en bedraagt €25 per nacht.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pers

Wij ontvangen graag een bericht wanneer er een publicatie volgt. Heeft u vragen of verzoeken? Dan verzoeken wij u vriendelijk een e-mail te zenden aan hello@wshs.nl t.a.v. Sharon van Gastel. Zij helpt u graag verder!

WSHS cadeaubonnen

WSHS Cadeaubon

Gunt u uw dierbaren of uw relaties ook een nacht – of wat langer –  in een bubbel vol verrassingen en verwondering? Of welllicht een avond lang genieten van een onberispelijk gedekte tafel vol fine dine gerechten bij LIZZ*, een extensieve high-tea bij COCO of juist een heerlijk self-care moment voor de dames met een nachtje in de Powder Room?

Met een WSHS cadeaubon geeft u gegarandeerd een bijzonder cadeau met een gouden randje.

WERKEN BIJ WSHS

Versta jij het horecavak als geen ander en is die glimlach niet van je gezicht te toveren wanneer je er samen met al je andere collega’s voor zorgt dat onze gasten de tijd van hun leven hebben? Voel je jezelf daarnaast op en top thuis in een luxueuze omgeving en ben je niet snel van je stuk te brengen? En last, maar zeker niet least, zou je heel graag deel uitmaken van een fijn team onder leiding van sterrenchef  Remco Kuijpers in de wondere wereld die WSHS heet?

Kijk dan snel of wij op zoek zijn naar jou!

Boek nu
top