CONTACT

Weeshuis Gouda
Spieringstraat 1
2801 ZH Gouda
hello@wshs.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Events & Trouwen

Just everything you wish for; samen kom je tot iets moois. Uit iets wat allang voor handen was. U voelt het al gelijk als u onder het indrukwekkende poortje de binnenplaats oploopt. Dit is een bijzondere plek. Eén met een verhaal. Start hier ook jullie eigen (huwelijks)verhaal?

WSHS trouwen banner
WSHS trouwen refter

Bedrijfsevenementen

Wij maken elke meeting of bijeenkomst graag bijzonder. Van workshops en teambuildingsessies tot stijlvolle bedrijfsfeesten, gala diners en feestelijke borrels; onze inspirerende en adembenemend mooie ruimtes zorgen gegarandeerd voor een samenkomen waar lang over zal worden nagepraat.

Privéfeesten

Wij verstaan de kunst van het leven vieren als geen ander en doen dat graag samen met u. Of het nu een intiem familiediner betreft, een bijzondere verjaardag of een zilveren bruiloftsreceptie; wij zorgen voor een gouden randje.

TROUWEN

Dromen jullie al jaren van een sprookjesachtige bruiloft met alles erop en eraan? Graag schrijven wij, samen met jullie, verder aan het verhaal en de rijke geschiedenis van het Weeshuis, nodigen wij de Regenten uit de 16e eeuw uit hiervan getuige te zijn en proosten wij met jullie op de magie van het huwelijk!

Boek nu
top