CONTACT

Weeshuis Gouda
Spieringstraat 1
2801 ZH Gouda
hello@wshs.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MICHELIN STER VOOR RESTAURANT LIZZ*

LIZZ*, symboliseert de seizoenen als een klassieke, sprankelende schoonheid en geeft prachtige smaken, geuren en kleuren aan het seizoen. Onberispelijk gedekte tafels, culinair lunchen of dineren op ons zonovergoten terras en de mooiste wijn/spijscombinaties zorgen voor het ultieme genieten.

In april 2023 is restaurant LIZZ* beloond met een Michelinster en liet Michelin weten: ‘‘Met Remco Kuijpers heeft LIZZ* een talentvolle chef in huis. Hij legt gevoeligheid op het bord dankzij zijn uitstekende technieken. Specerijen, fruit en subtiele Aziatische aciditeit geven Nederlandse topproducten een extra dimensie. In het mooiste gebouw van Gouda – een combinatie van karakter, oude gewelven, fleurige decoratie en luxueus design – wacht een totaalbeleving. Tot de attente service en verrassende wijnpairings aan toe!’’

Those who don’t believe in Magic, will never find it…. Ontdek het, in het historische Weeshuis met haar bijzondere verhalen.

MICHELIN SCHILD ONTVANGEN

Eind juni ontvingen wij het begeerde schild van Michelin. Het is nog een beter gevoel dan een diploma!
Herkenbaar in het rood prijkt deze straks op onze historische gevel.
Oude gebouwen waaraan je kwaliteit toevoegt. Dit was in alle opzichten wat wij graag wilden voor het historische Weeshuis.

Een plek waar je in een culinaire bubbel getrokken wordt. In een omgeving die inspireert en waar je kan genieten van de energie en passie van de mensen die wij om ons heen verzameld hebben.
De Michelin ster heeft veel teweeggebracht binnen onze organisatie. (H)erkenning, trots, uitdaging, the next step en bovendien een vol restaurant.

Uiteraard gaan we, nu de zon ’s avonds zo mooi ondergaat en de avonden zwoel zijn, ultiem gebruik maken van onze bijzondere binnenplaats. Dus kijk of het lukt om een tafel te reserveren, mocht het ’s avonds niet meer lukken, wat denkt u van heerlijk uitgebreid lunchen?

PROEF, BELEEF & VOEL

top