CONTACT

Weeshuis Gouda
Spieringstraat 1
2801 ZH Gouda
hello@wshs.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Trouwen


Trouwen

De dag dat jullie eindelijk elkaar volmondig het ja-woord geven; de mooiste dag van jullie leven. En een dag die natuurlijk op alle fronten moet kloppen. Wij zouden het een ontzettende eer vinden hierbij te zijn en zullen er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat deze dag de boeken in gaat als een van de meest memorabele dagen in jullie leven.

WSHS is in elk seizoen een prachtige trouw locatie maar tijdens de wintermaanden pakken wij extra uit. Onze gevel is tijdens deze feestelijke periode, prachtig verlicht met duizenden lampjes en ook onze styling passen wij volledig aan, aan dit winterse thema. Hopelijk mogen we jullie ontvangen voor jullie Winter Wedding!

Verliefd op onze unieke trouw locatie? Mail naar events@wshs.nl of bel tijdens kantoortijden naar 0182-231250 voor meer informatie of jullie aanvraag!

I do

Wat kunnen jullie verwachten

In onze grande ballroom De Refter of de Jeruzalemkapel uit de 16e eeuw – een van de mooiste, intiemste en best bewaarde kapellen van Nederland – klinkt ‘ja ik wil!’ nog mooier dan normaal en onze sprookjesachtige binnenplaats is de perfecte plek om te proosten. Daarna ontfermt onze elegante cocktail & champagnebar COCO zich met alle liefde over de bruidstaart en worden in De Refter de Louis XIII stijl stoelen (met linten) aangeschoven om te genieten van een feestelijk diner. En op onze andere locatie, LF-Gouda, gaan later op de avond de voeten van de vloer en de handen in de lucht. Uiteraard sluiten jullie deze fantastische dag af met jullie eerste nacht als newly weds in onze I DO Suite – de perfecte start van jullie leven als getrouwd stel.

Alle elementen van jullie bruiloft vinden dan plaats op een steenworp van elkaar of misschien juist wel allemaal binnen WSHS. Houden jullie het liever iets kleiner? Wij toveren onze ruimtes zonder moeite om tot een intieme private diner room. De dames kunnen de nacht vóór de grote dag al bij ons doorbrengen in The Powder Room waar ze zich ook kunnen klaarmaken. En de ochtend van de ‘day after’ doorbrengen met een aantal dierbaren in een privé setting met een romantisch ontbijt, behoort ook toch de mogelijkheden. Zien jullie het voor je? Samen met je liefste mensen de dag nabespreken tijdens een uitbundig ontbijt in jullie eigen, afgesloten ruimte.

Ons toegewijde team van weddingplanners is benieuwd naar jullie ideeën en stellen graag met jullie de perfecte trouwdag samen. Hij/zij zal er uiteindelijk voor zorgen dat alle details – van het damast tafellinnen tot aan de vazen met weelderige bloemen – piekfijn in orde zijn.

Boek nu
top