CONTACT

Weeshuis Gouda
Spieringstraat 1
2801 ZH Gouda
hello@wshs.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Magic Sleepover

Bij WSHS stap je voor even – of wat langer – een andere wereld in en kijk je je ogen uit. Ons toevluchtsoord laat u ontsnappen aan de rollercoaster van het dagelijkse leven. Maar let op, niets is wat het lijkt. Bij ons geeft u zich over aan een schatkamer aan kleur en bijzondere stukken en loopt u van het ene verhaal in het andere. Who said less is more?

Al onze kamers & suites, ontworpen door interieurarchitecte Judith van Mourik, hebben dan ook een geheel eigen karakter – zeg maar gerust attitude. Kleur, volume, historie en een wow-effect; in elke afzonderlijke ruimte is de energie voelbaar. Daarnaast heeft het oude Weeshuis een grote monumentale waarde en dus is de historie van groot belang voor WSHS. Met alle liefde laten we de geschiedenis dan ook graag veelvuldig in een eigentijds jasje en met een knipoog terugkomen.

GEINSPIREERD OP GOUDS PLATEEL

Het design is geïnspireerd op Gouds Plateel, een verzamelnaam voor aardewerk dat rond 1900 werd gemaakt in Gouda. De prints, grafische vormen, kleuren en het decor bepalen de sfeer en het gevoel in het Weeshuis. Dit bleek zo goed te werken, dat we een aantal kleuren niet eens meer hoefden te bepalen. Het was al in het gebouw aanwezig. Hieruit blijkt maar weer, dat de mooiste dingen soms allang voor handen zijn…

ONTDEK ONZE LUXE SUITES & KAMERS

en boek met de beste prijs garantie

JUNIOR SUITES

Heerlijk cocoonen en baden in ruimte en luxe met een vrij uitzicht.

Bekijk en boek nu

THE LUXURY ROOMS

Uniek door hun ligging en royale oppervlakte. Misschien ontdekt u hier en daar wel een speciaal, historisch detail…

Bekijk en boek nu
WSHS Classic

THE CLASSIC ROOMS

Geniet van een mooi uitzicht en kom op adem in een van de charmante, sfeervolle kamers.

Bekijk en boek nu
WSHS Tiny Comfy

TINY & COMFY ROOMS

Klein van stuk, maar groots in design en luxe. Dit zijn de meest knusse kamers van het hotel.

Bekijk en boek nu
WSHS-suites4

I DO SUITE (Junior Suite)

Na een prachtige dag vol liefde draagt u uw wederhelft – moe, maar met een glimlach van oor tot oor – over de drempel van de ‘I DO Suite’. Jullie kunnen ons geen mooier compliment geven, dan door jullie eerste nacht als kersvers echtpaar bij ons door te brengen. Wij willen jullie dan ook een onvergetelijke huwelijksnacht bezorgen en dus hebben we het design van onze meest ruime suite geheel afgestemd op een van de mooiste dagen uit jullie leven. This must be a love match!

THE FAMILY SUITE

Niets is gezelliger dan op pad zijn met het hele gezin, maar na een lange dag is het toch ook heerlijk dat iedereen zich even kan terugtrekken op een eigen plekje. Jullie hebben tenslotte allemaal vakantie! Onze familiekamer heeft dan ook een extra verdieping met twee slaapplaatsen. Zo is er genoeg ruimte voor gezelligheid en spelletjes, maar ook om heerlijk in je eentje te cocoonen met een kopje thee en een heerlijk magazine.

ESCAPE FROM CITY LIFE

top