CONTACT

Weeshuis Gouda
Spieringstraat 1
2801 ZH Gouda
hello@wshs.nl

LIZZ


Table d’hôte menu

Net even anders dan gepland openden wij restaurant LIZZ in afgeslankte vorm van woensdag tot en met zondag.

In absoluut dezelfde setting, met hetzelfde team en dezelfde kwaliteit, hebben wij besloten om LIZZ te openen als een kennismaking op wat er komen gaat. Want wij zullen ons casual fine dining restaurant, LIZZ, zoals wij dat uiteindelijk voor ogen hebben, laten groeien met elk maand een uitbreiding van ons aanbod, totdat we volledig kunnen doen waar ons hart van gaat gloeien!

Relais & Châteaux Weeshuis Gouda is een high-end boutique hotel waarbij alles klopt. Wij willen u een buitengewone gastvrijheid bieden en u naar huis laten keren met een buitengewoon onvergetelijke ervaring. Helaas maakt de situatie waarin we allemaal al een lange tijd verkeren, het-nog-niet mogelijk u te bieden wat wij voor ogen hebben. Uw bezoek aan LIZZ is echter ook nu een ervaring om nooit te vergeten en om zeker voor terug te komen.

Wij zullen voornamelijk werken met seizoensgebonden producten. Het menu wisselt dan ook mee met de tijd van het jaar. Het table d’hôte menu wordt gecomplementeerd met ovenvers brood met boerenboter en heerlijke mignardises vergezeld van thee of koffie.

U kunt uiteraard plaatsnemen aan een van onze onberispelijk gedekte tafels of heerlijk in de zon op ons terras. Mocht u dit toch niet prettig vinden, dan serveren wij met alle liefde het diner op uw kamer.

Er is te allen tijde een tafeltje voor u beschikbaar als u bij ons overnacht. Blijft u niet bij ons slapen, maar wilt u wel heel graag komen eten? Wij zetten u dan op onze wachtlijst en laten het u zo snel mogelijk weten als er een tafel vrijkomt.

MAGISCH MET EEN GOUDEN RANDJE

Reserveer
top