CONTACT

Weeshuis Gouda
Spieringstraat 1
2801 ZH Gouda
hello@wshs.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LIZZ* FINE DINING


Restaurant LIZZ* ontvangt eerste Michelinster!

Michelin: ‘Met Remco Kuijpers heeft LIZZ* een talentvolle chef in huis. Hij legt gevoeligheid op het bord dankzij zijn uitstekende technieken. Specerijen, fruit en subtiele Aziatische aciditeit geven Nederlandse topproducten een extra dimensie. In het mooiste gebouw van Gouda – een combinatie van karakter, oude gewelven, fleurige decoratie en luxueus design – wacht een totaalbeleving. Tot de attente service en verrassende wijnpairings aan toe!’

Fine Dining LIZZ*

Restaurant LIZZ* geopend van woensdag t/m zaterdag voor lunch en diner.

Ieder seizoen heeft zijn eigen romance, graag delen wij ons wintergevoel met u.

LIZZ*, een klassieke, sprankelende en zelfverzekerde vrouw met de karakter eigenschappen van een mooie winter, ze symboliseert de winter en ze geeft ons prachtige smaken, geuren en kleuren. Deze kaart is een reflectie van ons hart en persoonlijkheid.

We nemen u met veel plezier mee op reis door onze prachtige winter met als souvenir een prachtige herinnering.

Remco Kuijpers – Chef
Louis Grizeau – Maître

Bekijk hier de wijnkaart.

U kunt uiteraard plaatsnemen aan een van onze onberispelijk gedekte tafels of heerlijk in de zon op ons terras. Overnacht u bij ons? Reserveer uw tafeltje via reservations@wshs.nl.

Blijft u niet bij ons slapen, maar wilt u wel graag komen eten? Via de ‘Reserveren’ knop onderaan deze website kunt u de actuele beschikbaarheid inzien en direct uw tafel reserveren.

MAGISCH MET EEN GOUDEN RANDJE

Reserveer
top