CONTACT

Weeshuis Gouda
Spieringstraat 1
2801 ZH Gouda
hello@wshs.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Privé feesten


WSHS trouwen refter WSHS goude stip

Privé feesten

Als u het ons vraagt, dient elke reden om het leven te vieren er een te worden om nooit te vergeten – van klein of groots tot intiem en uitgelaten. Zet al uw zorgen even opzij. Wij nemen ze met alle liefde uit handen en voorzien elke gelegenheid of festiviteit van extra glans en confetti. Wij hebben dan ook verschillende ruimtes – zowel binnen als buiten – ter beschikking die zich perfect lenen voor welke feestelijke gelegenheid dan ook. Deze ruimtes zijn allemaal gevuld met een tijdloze elegantie en de monumentale ambiance laat u voor een momentje wegdromen.

Voor de wat grotere bijeenkomsten – zoals bruiloftsfeesten – kunt u bijvoorbeeld terecht in De Refter, onze eigen ‘balzaal’ met grandeur en een echte wow-factor. Of wat dacht u van een exclusief intiem privédiner in de bijzondere Jeruzalemkapel of in The Library. Is het lopen van de polonaise een echte familietraditie en is het geen feest zonder guilty pleasures en meezingers? Voor de wat uitbundigere feesten wijken wij graag uit naar een van onze andere locaties, LF-Gouda.

WSHS prive feest

Wilt u een aanvraag doen? Of heeft u een spectaculair idee, maar blijft u steken bij de uitvoering? Geen probleem, ons toegewijde team van event- en weddingplanners denkt graag met u mee. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Proef de sfeer

Boek nu
top