CONTACT

Weeshuis Gouda
Spieringstraat 1
2801 ZH Gouda
hello@wshs.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LIZZ* FINE DINING


Restaurant LIZZ* ontvangt eerste Michelinster!

Michelin: ‘Met Remco Kuijpers heeft LIZZ* een talentvolle chef in huis. Hij legt gevoeligheid op het bord dankzij zijn uitstekende technieken. Specerijen, fruit en subtiele Aziatische aciditeit geven Nederlandse topproducten een extra dimensie. In het mooiste gebouw van Gouda – een combinatie van karakter, oude gewelven, fleurige decoratie en luxueus design – wacht een totaalbeleving. Tot de attente service en verrassende wijnpairings aan toe!’

Restaurant LIZZ* is geopend van woensdag t/m zaterdag voor lunch en diner. 

Tuin tafelen

in een ware “hidden gem” – op één van de mooiste plekjes die Gouda rijk is, dekken wij de tafels buiten en vieren wij dat de zomer begonnen is!

Tussen de bloemen, onder de bomen, met verfrissende wijnen, smaakmakende gerechten, in dikke kussens. zacht tafellinnen en met romantische verlichting…wij vieren de zomer buiten in de meest romantische tuin van Gouda!

Houd onze Instagram in de gaten: Op de dagen dat we in de tuin dineren, communiceren wij dat in onze story!

Casual dining LIZZ*

Echter, wij geloven dat dineren op sterrenniveau voor iedereen toegankelijk moet zijn. Bent u klaar om de wereld van fine dining te verkennen, maar zoekt u naar een toegankelijke en voordelige optie?

Restaurant LIZZ* biedt u precies dat!

Ons restaurant is de perfecte plaats om kennis te maken met de verfijning en elegantie van haute cuisine, zonder dat het een aanslag op uw portemonnee is.

Kom binnen en ervaar een wereld van culinaire hoogstandjes, waar elke hap een ontdekkingstocht is en iedereen welkom is. Bij Restaurant LIZZ* is luxe dineren geen verre droom, maar een bereikbare realiteit. Wij zien ernaar uit u te verwelkomen en te laten zien hoe betoverend fine dining kan zijn!

Dit 3 gangen kennismaking menu voor €59 per persoon, serveren wij van woensdag t/m zaterdag als lunch en diner.

Arrangementen WSHS gouden stip

Fine Dining LIZZ*

Ieder seizoen heeft zijn eigen romance, graag delen wij ons lentegevoel met u. Als het enige sterrenrestaurant uit de regio, zijn wij uniek en dit laten wij graag zien!

LIZZ*, een klassieke, sprankelende en zelfverzekerde vrouw met de karakter eigenschappen van een mooie lente, ze symboliseert de lente en ze geeft ons prachtige smaken, geuren en kleuren. Deze kaart is een reflectie van ons hart en persoonlijkheid.

We nemen u met veel plezier mee op reis door onze prachtige lente met als souvenir een prachtige herinnering.

Remco Kuijpers – Chef

Bekijk hier de wijnkaart.

U kunt uiteraard plaatsnemen aan een van onze onberispelijk gedekte tafels of heerlijk in de zon op ons terras. Overnacht u bij ons? Reserveer uw tafeltje via reservations@wshs.nl.

Blijft u niet bij ons slapen, maar wilt u wel graag komen eten? Via de ‘Reserveren’ knop onderaan deze website kunt u de actuele beschikbaarheid inzien en direct uw tafel reserveren.

MAGISCH MET EEN GOUDEN RANDJE

top