CONTACT

Weeshuis Gouda
Spieringstraat 1
2801 ZH Gouda
hello@wshs.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afternoon Tea


Limited Edition – La Dolce Vita

U kunt genieten van deze Afternoon Tea van 12.30 tot 14.15 uur en van 15.00 tot 16.45 uur.

Vanaf 5 oktober t/m 23 november kunt u genieten van onze speciale Autumn Afternoon Tea en tijdens de feestdagen kunt u genieten van onze Celebration Afternoon Tea

De vrouwelijkheid was er altijd in het Weeshuis. Niet voor niets is COCO de naam van de Cocktailbar en is de naam van het Restaurant LIZZ. Sterke Iconische vrouwen uit het hedendaagse tijdsbeeld. Waar afgelopen seizoen Emily in Paris het thema was van de Afternoon Tea, hebben we voor de zomer Audrey Hepburn als onze La Dolce Vita icoon gekozen! Roman Holiday is uitnodigend! Deze Italiaanse klassieker is de perfecte tegenhanger voor de jonge Emily in Paris.

De tintelfrisse citroenlimonade wordt gecombineerd met de Parelkettingen en the Little black Dress. De mooiste (Italiaanse georiënteerde) taartjes worden door onze Patisserie, dagvers gecreëerd en die te gekke Vespa’s geven de vibe! Wat kunt u verwachten? Parels, zonnebrillen, citroenen, de mooiste taartjes, Italiaanse sandwiches, prosecco’s, alles om jullie de ultieme, Italiaanse zomer 2023 te laten beleven!

De La Dolce Vita Afternoon Tea kost €39,95 per persoon
* We kunnen niet voldoen voor veganisten en gasten met notenallergie

** Gluten- en lactosevrij is mogelijk, tegen supplementskosten van €7,50

BENVENUTO! XXX

Audrey

LA DOLCE VITA

Reserveer
top