CONTACT

Weeshuis Gouda
Spieringstraat 1
2801 ZH Gouda
hello@wshs.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

One Fine Romance


One Fine Romance

Bereid je voor op een betoverende avond of middag. Op 14 (VOL), 15 en 16 februari nodigt LIZZ* jullie uit voor een exclusief One Fine Romance valentijnsdiner of -lunch voor € 75,- per persoon. Perfect voor iedereen die elkaar lief heeft, je lieve buren, die gezellige collega’s, jouw bestie, die speciale date of om jezelf te verwennen. Reserveer nu en laat je lief verrassen!

Het menu bestaat uit:

❤️ Passion
Een heerlijke creatie van tonijn, ponzu, biet en passievrucht.
❤️ Coeur
Een hartstochtelijk gerecht met ossenhaas, truffel en paddenstoelen.
❤️ Rose
Een oeh la la-slotstuk van amandel, framboos, chocolade en tonka.

We sluiten het diner of de lunch af met onze coffee & sweets – een liefdevolle combinatie van hot lips & cinnamon.

Elk gerecht is een ode aan de liefde en zorgvuldig bereid en geserveerd met alle aandacht en ervaring die ons een Michelinster heeft opgeleverd.

WSHS love X YOU

Droom weg in liefde bij WSHS

aankomst op 14 en 15 februari

Stap in een sprookje van liefde en luxe in het hart van het romantische Gouda. Bij Relais & Châteaux Weeshuis Gouda maken we van gewone momenten, magische herinneringen.

Als de sterren aan de hemel verschijnen, start het One Fine Romance diner in restaurant LIZZ*. Elk gerecht is een ode aan de liefde en zorgvuldig bereid en geserveerd met alle aandacht en ervaring die ons een Michelinster heeft opgeleverd. Bekijk het menu hierboven.

Er wacht een nacht vol dromen en romantiek in een van onze luxe suites. Jullie liefdesverhaal wordt de volgende dag vervolgt met ons ‘Breakfast Lovers’ ontbijt.

Boek nu dit romantisch arrangement en laat ons u en uw geliefde verwennen! Dé kans om samen herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Boek nu
top