CONTACT

Weeshuis Gouda
Spieringstraat 1
2801 ZH Gouda
hello@wshs.nl

De Regentenkamer


WSHS over ons

De Regentenkamer

Van een prachtig ontbijt en een mooie cappuccino tot een lichte lunch en een weelderige high-tea; alles gebeurt hier onder de goedkeuring van de Regenten. Een moment – of misschien wat langer – in de Regentenkamer is altijd well spent.

A PERFECT START OF THE DAY

Wat is voor u pure verwennerij? Voor ons is dat op een van de mooiste plekken van Gouda, De Regentenkamer van WSHS, een prachtige en uitgebreid ontbijt nuttigen dat wij u serveren op een speciaal door ons ontworpen etagère. Droom heerlijk weg achter uw krantje. Wij laten u, want wij begrijpen dat.

LUNCHEN MET DE REGENTEN

De Regentenkamer heeft vele gedaantes en wanneer de middag in zicht komt, verandert deze stijlvolle ruimte in een koffie- en lunchkamer waar u kunt genieten van een heerlijke lichte lunch. Zo kunt u kiezen voor een traditionele Ceasar Salade of juist niet kiezen en verschillende ‘vinger’ sandwiches proeven.  Of even op adem komen met een heerlijk kopje koffie en een – of meerdere – van onze huisgemaakte mignardises.

DE MOOISTE ETAGÈRE

Of u nu iets bijzonders te vieren heeft of niet, wie voelt zich nu niet totally spoiled wanneer wij onze weelderige etagère vol taartjes, chocolade, koekjes, eclairs en macarons aan u presenteren. Laat de Marie Antoinette in u los en proef de verfijnde patisserie, allemaal handgemaakt en (dag)vers bereid. Met onze Dammann Frères Thee trolley – onze trots – voorzien wij van een verse thee naar keuze.

WOULD YOU LIKE AN ADVENTURE NOW
OR SHALL WE HAVE TEA FIRST?

RESERVEREN

Reserveer hier uw tafel voor een prachtig ontbijt, een lunch of een weelderige high tea.

HYSTERISCH HISTORISCH

Reserveer
top