

Vier Pasen met COCO
In COCO serveren wij op 1e en 2e PAASDAG een familie PAASPROEVERIJ Kom op je paasbest, geniet van al het lekkers uit de keuken van restaurant LIZZ.
Wij serveren de vrolijke PAASPROEVERIJ in 2 shifts, om 12.00 tot 14.15 uur en om 15.00 tot 17.15 uur
- Een hartelijk ontvangst met een perzik cocktail + canapé gerookte beenham en basilicum
Gerookte beenham gevuld met beenham prei salade-perzik gel-basilicum cress crouton met kerrie olie - Dan krijgt u de mooiste étagere van de stad!
* Gevulde eitjes op hooi geserveerd
Eiersalade met daarop tandoori/ komkommer en tuinkers
* Sandwiches gerookte kip met kropsla en remoulade
Gerookte kip-gekookt ei-remoulade saus-kropsla
* Kipragout met bladerdeeg
Geserveerd in pannetjes met bladerdeeg -doperwten en bleekselderij
* Kippenbouillon
Thaise kip kokos curry met oosterse salade:komkommer/tauge/soja bonen/limoen/rode peper - Uiteraard is er ook een zoete afsluiting
Chocoladefondue geserveerd in met paas koekjes en paasbrood, marshmallows en spekjes
€39,95 per persoon
€27,50 voor kinderen tussen 3 en 10 jaar


Vier Pasen in restaurant LIZZ
Speciaal omdat het Pasen is, gaat restaurant LIZZ op zondag 1e Paasdag open.
In Restaurant LIZZ hebben Chef Remco Kuijpers en zijn team zich laten inspireren door de lente! De frisheid van een nieuw seizoen.
De geuren, kleuren, alles lijkt extra binnen te komen. Een nieuwe kaart met verfijnde gerechten waar we enorm trots op zijn.
Fruit en groente hebben een hoofdrol. Ook heeft Remco onze streek, deze Regio en Gouda uitgekamd.
Hij ging op zoek naar wat dichtbij verkrijgbaar is en van uiterst fijne kwaliteit. Het resulteert in een spannend menu. Waarbij het “Groene Hart” maar ook zijn “Groene Hart” key zijn.
Maar bovenal, wanneer we Remco interviewen, is de rode lijn eigenlijk continu; deze man wil mensen blij maken. Het einde van een succesvolle avond in de keuken gaat bij hem over trots. Trots op zijn jongens en trots dat hij voor een “Weeshuis vol” verfijnt, oprecht en puur mag koken. Het gaat hem om de geluksfactor die hij middels zijn gerechten weet te bereiken bij onze gasten aan tafel.
Wij noemen hem vindingrijk, verrassend en gedurfd, omdat hij z’n emoties er volledig in betrekt.
“Alle individuele elementen die een gerecht een gerecht maken, moeten winnaars zijn” is één van zijn motto’s.
Samen met Louis hebben ze een aantal “mind blowing-te gekke” combinaties gevonden. Onder andere een dessertwijn die één op één blijkt aan te sluiten kwa smaak in de ingrediënten van de soufflé.
Louis Grizeau heeft specifieke wijnen uitgezocht die de perfecte balans geven en de smaken van de gerechten naar voren halen.