CONTACT

Weeshuis Gouda
Spieringstraat 1
2801 ZH Gouda
hello@wshs.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zotte Zaterdag


Zotte Zaterdag

“Zot vermaek op straat, de plek waar alles in de middeleeuwen gebeurde”

14 oktober 2023 is het weer zo ver: Zotte Zaterdag! Dit is een jaarlijks terugkomend festival waarbij Gouda terug gaat in de tijd, naar de 16de eeuw, de tijd van mandenvlechters, biermakers en narren. In de historische binnenstad kan er genoten worden van zotte optredens, kan er meegedaan worden aan de verschillende activiteiten of u kunt een bezoek brengen aan de middeleeuwse ambachtenmarkt!

Ondanks dat het niet altijd rozengeur en maneschijn was in de geschiedenis van het rijksmonument, wordt het oude Goudse Weeshuis vandaag de dag nog steeds gezien als één van de bijzonderste en mooiste gebouwen van de stad. De romantische binnentuin, de rode luiken en het iconische poortje; het Weeshuis heeft een heel special plekje in het hart van vele Gouwenaren. Het Weeshuis is dé perfecte plek om te verblijven tijdens dit historische evenement.

Geniet van een gastvrij ontvangst met koffie/thee op ons terras. Ontdek hierna de stad, waar van 11:00-16:00, allemaal activiteiten plaats zullen vinden. Om 12:30 worden jullie verwacht in het Weeshuis voor een heerlijke Afternoon Tea. Voor het diner adviseren wij u om een tafel te reserveren bij ons fine dining restaurant LIZZ*. Sluit deze mooie dag af door een overnachting in een van onze fijne kamers. De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijt voor jullie klaar in onze meest historische Regentenkamer en komt er een einde aan jullie fijne verblijf.

Wat houdt het arrangement in

  • Een gastvrij ontvangst op ons terras met een Goudse Lekkernij
  • Uitgebreid ontbijt in de Regentenkamer of bij mooi weer op het terras
  • Overnachting in onze fijne kamers met COCOMAT bedden
  • Cosmetica producten van Zenology
  • Vanaf €312,00 (exclusief stadsbelasting en energietoeslag) o.b.v. twee personen per kamer

Voor de ultieme beleving en wegens populariteit adviseren wij u om ruim vooraf voor de aankomstdatum een tafel te reserveren in ons fine dining restaurant LIZZ*

Reserveren op basis van beschikbaarheid. Op alle reserveringen zijn de uniforme voorwaarden horeca van toepassing.

U kunt reserveren via deze website, telefonisch via 0182 231253 of een mail sturen naar reservations@wshs.nl.

Boek nu
top