CONTACT

Weeshuis Gouda
Spieringstraat 1
2801 ZH Gouda
hello@wshs.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Art is A way of Living


Art is a way of Living

woensdag t/m zaterdag, hele jaar door

“We love art! De inspiratie voor de totale look and feel van Relais & Châteaux Weeshuis Gouda komt uit Gouds Plateel, zowel mat als glanzend geglazuurd aardewerk dat werd gemaakt in Gouda.”

Gouds Plateel werd door verschillende plateelfabrieken gemaakt. Gouds Plateel is uniek en te herkennen aan het expressieve kleurgebruik, florale afbeeldingen – zowel abstract als herkenbaar – en een stevige lijnvoering. Zo vindt u onder andere verschillende prints en grafische vormen terug in het design en bepalen de kleuren en het decor de sfeer. Zowel in al onze grafische ontwerpen, als in het interieur.

Aankomst op woensdag met een warm ontvangst op ons terras met een Goudse Lekkernij. Hierna nemen jullie een kijkje in de Plateelzaal in Museum Gouda. Voor het diner adviseren wij u om een tafel te reserveren bij ons fine dining restaurant LIZZ*. Geniet hierna van een nacht in onze heerlijke kamers.

Geniet op donderdag van een uitgebreid ontbijt in ons Historische Regentenkamer. Hierna vetrekken jullie naar Galerie De Hollandsche Maagd, waar eigenaresse Anita jullie ontvangt voor een creatieve schilderles. En ja, het resultaat mag mee naar huis! Geniet na deze creatieve dag van de 2de overnachting in onze kamers en start de dag goed met ons uitgebreide ontbijt.

WAT HOUDT HET ARRANGEMENT IN

  • Een gastvrij ontvangst op ons terras met een Goudse Lekkernij
  • Beide ochtenden uitgebreid ontbijt in de Regentenkamer of bij mooi weer op het terras
  • Twee nachten in onze fijne kamers met COCOMAT bedden
  • Toegang tot Museum Gouda en de Plateelzaal
  • Workshop schilderen bij Anita
  • Upgrade op basis van beschikbaarheid
  • Vanaf €607,00 (exclusief stadsbelasting en energietoeslag) o.b.v. twee personen per kamer

Reserveren op basis van beschikbaarheid, minimaal 3 dagen van tevoren in verband met reserveringen bij externe partners. Op alle reserveringen zijn de uniforme voorwaarden horeca van toepassing.

Voor de ultieme beleving en wegens populariteit adviseren wij u om ruim vooraf voor de aankomstdatum een tafel te reserveren in ons fine dining restaurant LIZZ*.

U kunt reserveren via deze website, telefonisch via 0182 231253 of een mail sturen naar reservations@wshs.nl

Boek nu
top